[ uporabniško ime ]

[ geslo ]

pošlji

kocka

piškotki / cookies


Politika uporabe spletnih piškotkov


Spletna stran uporablja piškotke zgolj za osnovno zagotavljanje delovanja storitve in uporablja samo lastne piškotke (first party cookies).


Izjava o varovanju osebnih podatkov


Zavezujemo se, da piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne uporabljamo za prikazovanje reklamnih sporočil. Naši Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika.


O piškotkih


Gre za datoteke, ki se odlagajo na napravi, s katero uporabnik dostopa do spletne strani. S pomočjo piškotkov se na uporabnikovi napravi hranijo unikatni anonimizirani podatki o uporabniku oziroma nastavitve, ki si jih je uporabnik na posameznem spletnem mestu izbral. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani.


Upravljanje piškotkov v brskalniku


Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Veljavnost piškotkov je lahko kratkotrajna ali dolgotrajna, po poteku veljavnosti brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletnih strani ne bodo delovale pravilno.


Uporabljeni piškotki


piškotek    trajanje    namen   
---   ---   ---

Ti piškotki so nujni za nemoteno delovanje strani. Uporaba strani brez njih ni mogoča. Z uporabo te spletne strani soglašate z uporabo navedenih piškotkov.

Spletna stran trenutno ne uporablja nobenega piškotka.[ Domov ] [ O nas ] [ Storitve ] [ Naše prednosti ] [ Piškotki ] [ Kontakt ]

© 2010 HELLEN's Računovodstvo. Vse pravice pridržane! Izdelava: potres www.potres.si

podatki o podjetju